Oldalmegjelenítések száma az elmúlt hónapban

2011. január 19., szerda

Hasznos oldalak 2.

Hadd folytassam a sort, amit már elkezdtem a Hasznos oldalak 1. posztban.

Elsősorban most olyan érdeklődőknek szeretnék oldalakat összegyűjteni, akik akár saját vállalkozást is el tudnak képzelni, mint jövendő munkahelyet. A vállalkozásindításhoz ugyanis a következő hasznos oldalakat találtam.

A sor elejére kívánkozik Vida Ági oldala:


Mindenkinek, aki a marketing, vállalkozásindítás, alapvető pénzügyi ismeretek témakörében szeretne olvasni élvezetes, lendületes hírleveleket, ajánlom, hogy iratkozzon fel Vida Ági hírleveleire, s nem fog csalódni!

Csapó Ida oldala:


Elsősorban pénzügyi és önismereti vonatkozású posztjai lehetnek hasznosak saját vállalkozásban gondolkodóknak.


Csapó Ida, Csiszér Éva, s Kocsisné Péterfy Hajnal (http://www.babafalva.hu/)  a szerkesztői ennek az oldalnak, mely megpróbálja egy csokorban átnyújtani azokat a tudnivalókat, melyek hasznosak lehetnek egy vállalkozó(nő) számára.

SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány


Személyes és online tanácsadás, konferenciák szervezése: csak néhány azok közül a tevékenységek közül, melyet az Alapítvány nyújt kisvállalkozásoknak. Vannak kifejezetten nőknek szervezett programjai is, de természetesen minden kisvállalkozással, nemcsak a „női vonatkozásúakkal” J foglalkoznak.


Elsősorban a kreativitásukból megélő (azaz, ahogy írják: iparművész, kézműves és alkotó) nőknek nyújt segítséget az önmenedzselésben. A makgubo.hu tulajdonosa Panyi Zsuzsi, aki maga is iparművész; gyönyörűséges üvegékszereket készít, itt lehet mazsolázni belőlük: www.panyizsuzsi.hu

Most befejezem a sort, de folytatom még a Hasznos oldalakat; ha valaki olvassa, s van még ötlete, nagyon örülnék, ha megosztaná: minden újdonság érdekel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.